СНИМКИ: Реал Мадрид поднови тренировки на клубната база


СНИМКИ: Реал Мадрид поднови тренировки на клубната база
Снимка: Getty Images/Guliver

1984 0

Футболистите на Реал Мадрид се завърнаха към тренировки на клубната база преди възможното подновяване на сезона в Ла Лига през следващия месец. След нито един положителен случай на коронавирус миналата седмица, футболистите на испанския гранд пристигнаха на "Валдебебас" за първо занимание в последните два месеца. "Кралският клуб" бе един от първите, които бяха поставени под карантина, след като баскетболист на Реал даде положителна проба за коронвирус на 12 март. В същия ден Ла Лига беше прекратена.

След близо девет седмици тренировки по домовете, играчите на Зинедин Зидан започнаха първа фаза от тренировъчната програма на Ла Лига, която включва индивидуални занимания при максимум шестима футболисти по едно и също време на терена. "Разделени на две ротации и на различни игрища, футболистите на Реал Мадрид проведоха своите първи индивидуални упражнения със и без топка“, обявиха от клуба.

Еден Азар бе сред заснетите играчи, които бягаха. Той се завърна след претърпяна операция на дясното стъпало в САЩ на 5 март. Тибо Куртоа, Гарет Бейл и Марсело също тренираха самостоятелно, а Зидан носеше маска, докато даваше инструкции. Мадридчани предпочетоха да изчакат до понеделник за подновяване на тренировки, след като други клубове като Барселона, Севиля и Виляреал рестартираха занимания миналия петък. А от формата на кой от футболистите си е изненадан треньорът вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички