Нападател на Реал Мадрид счупи кост в десния си крак по време на тренировка


Нападател на Реал Мадрид счупи кост в десния си крак по време на тренировка
Снимка: Guliver/GettyImages

1550 0

Нападателят на Реал Мадрид Лука Йович е счупил кост в десния си крак по време на тренировка, съобщиха от щаба на Кралския клуб. Той е получил извънставна фрактура на костта под петата, която ще го извади от терените за няколко седмици.

Все още не е ясно колко точно ще отсъства сърбинът и дали ще е на линия за подновяването на сезона в Примера Дивисион. Йович се е контузил в дома си в Мадрид, след като преди няколко дни се завърна от родината си, където беше по време на кризата с Ковид-19.

По време на карантината си в Сърбия Йович си навлече сериозни неприятности. Той нарушил карантината, за да посети рождения ден на своята приятелка. Преди това пък Йович се "похвали" с това, че е плувал в същия басейн, в който е плувал и заразен с коронавирус баскетболист (подробности тук).

Йович пристигна на "Бернабеу" през лятото на 2019-а, но престоят му в Мадрид до момента не се запомня с нищо бляскаво. Преди спирането на футбола нападателят вече почти не попадаше в титулярния състав на мениджъра Зинедин Зидан, като често пред него бе предпочитан Мариано Диас.

По-рано през деня се появиха информации, че ръководството на Реал Мадрид се е отказало от една от най-големите си трансферни цели (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички