Всички тестове в Реал Мадрид са отрицателни, Зидан впечатлен от формата на Азар


Всички тестове в Реал Мадрид са отрицателни, Зидан впечатлен от формата на Азар
Снимка: Getty Images/Guliver

1193 0

Футболистите на Реал Мадрид в петък преминаха медицински изследвания на тренировъчната база на отбора за първи път след преустановяването на испанското първенство заради пандемията от коронавирус.

А наставникът на тима Зинедин Зидан е останал впечатлен от физическата форма на белгиеца Еден Азар, който е пристигнал на изследването видимо отслабнал. Звездата на "белия балет" неведнъж е имал проблеми с излишни килограми, но изглежда, че е спазвал дисциплина и се намира в отлична форма.

Еден Азар премина в Реал от Челси през лятото на 2019 г. В настоящия шампионат, прекъснат заради пандемията, белгиецът изигра 10 мача за Реал. На 5 март той получи контузия и претърпя операция на глезена.

По-рано пък стана ясно, че всички анализи на футболисти, треньори и сътрудници на Реал Мадрид за коронавирус дадоха отрицателен резултат, съобщи ESPN. Играчите и треньорите на "кралския клуб" са били тествани в сряда и сега, след като заразени няма, отборът може да поднови тренировки. Първенството на Испания бе преустановено през март и се очаква да бъде подновен през юни. Футболистите ще могат да започнат индивидуални тренировки на базите си от 11 май.

Междувременно мадридчани получиха и лоши новини - един от нападателите на тима е счупил кост в десния си крак - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички