СНИМКА: Мората вече премина прегледи в Атлетико, подписва още днес


СНИМКА: Мората вече премина прегледи в Атлетико, подписва още днес
Снимка: Guliver/GettyImages

1021 0

Трансферът на Алваро Мората в Атлетико (Мадрид) вече изглежда напълно сигурен. Нападателят вече е преминал успешно медицинските прегледи и се очаква единствено да бъде официализирана сделката.

Според AS Мората дори ще се включи днес в тренировката и няма какво да осуети плановете на "дюшекчиите". В социалните мрежи дори се появи снимка как позира с медицинския екип на отбора. Самият Мората сам потвърди за трансфера си, като говори и пред медиите.

"Много съм щастлив, че започвам този нов етап от моята кариера. Чакам от няколко дни това да се случи. Нямам търпение всичко да мине и да започна тренировки със съотборниците си. Започнах да играя в Атлетико и хората са запознати с моята история и от къде съм започнал. Историята има значение за мен. Горд съм от това, което съм направил и се надявам всичко да мине гладко", заяви Мората още преди да премине прегледите.  

Същевременно стана ясно, че феновете на Атлетико са се обявили срещу привличането на испанеца. Те се мотивират с факта, че като дете той е бил в академията на Атлетико, но дебютира като професионалист с екипа на Реал Мадрид. Мората игра за "кралете" от 2010 до 2014 г. и от 2016 до 2017 г.

Мората отряза италиански гранд заради Атлетико. Подробности вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички