Мората е в Мадрид, за да подпише с Атлетико, феновете не го искат


Мората е в Мадрид, за да подпише с Атлетико, феновете не го искат
Снимка: Getty Images/Guliver

1026 0

Нападателят на Челси Алваро Мората е все по-близо до трансфер в Атлетико (Мадрид). Вестник AS твърди, че испанецът е в Мадрид, където днес ще мине медицински прегледи, след което ще подпише с "дюшекчиите". Ако всичко е наред, бившият нападател на Реал Мадрид ще играе на "Ванда Метрополитано" под наем с възможност да бъде купен срещу 54 милиона евро.

Същевременно стана ясно, че феновете на Атлетико са се обявили срещу привличането на испанеца. Те се мотивират с факта, че като дете той е бил в академията на Атлетико, но дебютира като професионалист с екипа на Реал Мадрид. Мората игра за "кралете" от 2010 до 2014 г. и от 2016 до 2017 г.

ВИДЕО: МОРАТА СЕ ИЗЛОЖИ - НЕ МОЖЕ ДА ВКАРА ОТ 3 МЕТРА ЗА РЕКЛАМА

Феновете показаха неприветливостта си към нападателя и по време на мача с Хетафе (2:0). Те скандираха срещу него. Желанието на привържениците е да се даде шанс на младия нападател Борха Гарсес."Ние винаги уважаваме мнението на феновете. Аз търся футболисти, които да помогнат на Атлетико", заяви треньорът на тима Диего Симеоне. Мората отряза италиански гранд заради Атлетико. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички