Мората е близо до Атлетико (Мадрид), готов е дори да намали заплата си


Мората е близо до Атлетико (Мадрид), готов е дори да намали заплата си
Снимка: Getty Images/Gulliver

1451 0

Нападателят на Челси Алваро Мората вече е взел решение да напусне клуба и къде иска да продължи кариерата. И това е в отбора на Атлетико (Мадрид), твърди Marca.

"Дюшекчиите" е един от юношеските тимове на нападателя, след което отива в Хетафе, а от там в Реал Мадрид. Според него Атлетико е перфектното място за него, за да продължи кариерата си и дори е готов да намали заплатата си, за да отиде там. Наставникът на тима Диего Симеоне също го иска в състава си.

На "Стамфорд Бридж" бившият играч на Реал Мадрид получава по 9 милиона евро, но е готов да намали тази сума. Фактът, че е склонен да се съгласи с това подсказва, че подобен трансфер би се осъществил без много усилия. Мората е ентусиазиран, че може да се върне там, откъдето е започнала кариерата му като юноша и се надява да напусне Лондон. Наскоро се появиха слухове, че и Барселона проявява интерес към 26-годишния футболист.

Той бе опция и за Севиля, както и за бившия си тим Ювентус, но оттам никак не се интересуват от него. Ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички