Случва се! В Мадрид скоро чакат официални екипи на Килиан Мбапе! (СНИМКА)


Случва се! В Мадрид скоро чакат официални екипи на Килиан Мбапе! (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

3918 0

Сагата "Килиан Мбапе в Реал Мадрид" вече започва да се разплита. Оказа се, че в официалния фен магазин на "Сантяго Бернабеу" съвсем скоро ще започнат да произвеждат фланелки на френското острие!

Детайлите:

Информацията е на сайта "Мадрид Екстра", който има 1,2 млн последователи в Туитър и често публикува достоверна информация от кухнята на "белия балет". Те разказват, че италиански журналист е влязъл в официалния фен шоп преди мача-реванш от Шампионска лига с РБ Лайпциг и е попитал дали предлагат фланелки на Мбапе.

В Мадрид скоро чакат материали за фланелки на Мбапе

Продавачът е бил много учтив и е отвърнал, че много скоро се очаква в магазина да бъдат получени всички нужни материали за изработването на такива екипи, като се очаква французинът да получи номер 10, защото Лука Модрич вече е на пределна футболна възраст (почти 39) и най-вероятно или ще напусне, или ще му бъде предложен друг номер, с по-малка тежест. Човекът дори е изразил увереност, че Мбапе ще продава повече фланелки от Джъд Белингам и Кристиано Роналдо. 

Това без съмнение е най-коментираният трансфер през последната година, въпреки че още няма нищо официално. Килиан Мбапе вече отказа да преподпише с Пари Сен Жермен и от 1 юли, 2024-та, ще бъде свободен агент. Той неколкократно е изявявал желанието си да премине в Реал Мадрид и като че ли скоро това ще стане факт.

Още: Двоен удар по ПСЖ: След Килиан и Итън Мбапе се насочва към изхода

ПСЖ държа Килиан Мбапе на пейката твърде дълго: Това му коства трети пореден мач без победа в Лига 1

Фенове на Реал Мадрид опитаха да "пият вода от извора", Флорентино Перес разсмя с отговори за Мбапе и Алфонсо Дейвис (ВИДЕО)

Впечатляващо: Килиан Мбапе е тичал с топката само секунда по-бавно от Юсеин Болт

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички