Фенове на Реал Мадрид опитаха да "пият вода от извора", Флорентино Перес разсмя с отговори за Мбапе и Алфонсо Дейвис (ВИДЕО)


Фенове на Реал Мадрид опитаха да "пият вода от извора", Флорентино Перес разсмя с отговори за Мбапе и Алфонсо Дейвис (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

1398 0

От известно време насам в медийното пространство усилено се твърди, че от следващия сезон 2024/25 испанският колос Реал Мадрид ще се сдобие с още две големи звезди.

Разбира се, става въпрос за Алфонсо Дейвис и Килиан Мбапе!

*Левият бек има договор с Байерн Мюнхен до лятото на 2025-а и няма индикации, че ще подпише нов, докато контрактът на нападателя с ПСЖ изтича след няколко месеца (30-и юни).

"Кой е Дейвис? Кой е Мбапе?"

И докато феновете на "белия балет" очакват с нетърпение официалното потвърждение на тези слухове, в социалните мрежи се появиха кадри, на които се вижда и чува как двама привърженици се опитват да измъкнат информация по двете теми от президента на клуба - Флорентино Перес.

Случката се разиграва на паркинг, а босът на Реал, меко казано, се прави на луд...

Флорентино Перес

"Трябва да докараш Дейвис!", съветва го едното момче, а Флорентино му отвръща: "Дейвис? Кой е Дейвис?".

"С Дейвис и Мбапе ще спечелим всичко!", продължава запалянкото. Негов приятел пък директно пита: "Мбапе ще дойде ли?", а Перес не отстъпва и пак отговаря в същия дух: "Кой е Мбапе?".

Ето го и ВИДЕОТО:

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Реал Мадрид обжалва, а Ла Лига се произнесе - остава ли в сила червеният картон на Джуд Белингам?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички