Двоен удар по ПСЖ: След Килиан и Итън Мбапе се насочва към изхода


Двоен удар по ПСЖ: След Килиан и Итън Мбапе се насочва към изхода
Снимка: GettyImages

4668 0

Ръководството на ПСЖ е изправено пред риска да загуби изцяло братята Мбапе след края на настоящия сезон. Във Франция през последните дни започват да спекулират, че Итън е готов да напусне парижани, подобно на Килиан.

Младокът дебютира за мъжете още под ръководството на Кристоф Галтие, но Луис Енрике започна да го налага в представителния тим през предходните месеци. Сега обаче остават съмнения защо 17-годишният полузащитник не е попадал в групата на "принцовете" от близо месец насам. 

Сърдити ли са в ПСЖ на братята

Въпросният период съвпада и с момента, в който Килиан обяви, че е решен да напусне "Парк де Пренс" като свободен агент след края на кампанията. Итън пък още не е подписал в професионалната си кариера договор с първия тим на парижани и лесно би могъл да напусне:

"Бяхме доста близо до подписване, но сега подобна стъпка изглежда почти невъзможна. Итън е страхотен играч, който прави силен напредък, но мнозина в клуба смятат, че е рано да бъде сред титулярите при мъжете", коментира източник от клуба пред L’Equipe.

Фамилията на Мбапе бе дейна с ПСЖ до този момент

От изданието добавят, че агентът и майка на Килиан Мбапе - Файза Ламари, играла голяма роля за евентуалното напускане на Итън: 

"Отношенията между семейството на Мбапе и клуба очевидно са охладени. Има доста сериозно напрежение, особено с майката, която обвинява клуба, че иска да навреди по имиджа на Килиан. Това ще изиграе роля в решенията, които трябва да се вземат около Итън". 

Вижте как Енрике се шегуваше с Итън, когато научи, че Килиан ще напуска ПСЖ!

Още: ПСЖ държа Килиан Мбапе на пейката твърде дълго: Това му коства трети пореден мач без победа в Лига 1

Фенове на Реал Мадрид опитаха да "пият вода от извора", Флорентино Перес разсмя с отговори за Мбапе и Алфонсо Дейвис (ВИДЕО)

Юсейн Болт не хареса сравненията с Килиан Мбапе, присмя му се жестоко

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички