Меси пожела да се върне в Барселона, след като Лапорта му се извини?


Меси пожела да се върне в Барселона, след като Лапорта му се извини?
Снимка: GettyImages

3103 0

Много любопитна новина дойде от Испания. Тя гласи, че нападателят на Пари Сен Жермен Лионел Меси и президентът на Барселона - Жоан Лапорта, са провели телефонен разговор наскоро. Информацията е на журналиста Жоан Фонтес.

Според него инициативата за разговора е дошла от Лапорта, която е позвънил на аржентинеца и му се е извинил за ситуацията с контракта му, наложила напускането му. Както е известно, нападателят се бе разбрал със своя клуб за нов договор, но заради финансовия феърплей се наложи той да напусне каталунците и да премине в ПСЖ.

Фонтес твърди, че Меси е останал много доволен от извиненията и е обявил пред Лапорта, че мечтае да се върне на "Камп ноу". Той очаква клубът да направи още една първа крачка и да му предложи договор.

Журналистът допълва още, че треньорът на Барселона Шави Ернандес, който е бивш съотборник на 35-годишната звезда, би искал той да се върне. Съпругата на Меси - Антонела, и тримата им синове също искали да се върнат в каталунската столица. Междувременно, в Париж Меси го очакват неприятности. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички