Жуниньо смята, че е напълно логично феновете на ПСЖ да освиркат Меси


Жуниньо смята, че е напълно логично феновете на ПСЖ да освиркат Меси
Снимка: Getty Images

3308 0

"Парк де Пренс" ще посрещне Пари Сен Жермен за първи път след отпадането им от Шампионска лига от Байерн Мюнхен. Очаква се феновете да покажат гнева си срещу своя отбор за тази елиминация в неделния мач срещу Рен.

Светлината на прожекторите обаче е върху Лионел Меси, който прави страхотен сезон в ПСЖ, с асистенции и важни голове, но някои хора не мислят така. Жуниньо, бивш играч на Лион и националния отбор на Бразилия, няма да се изненада, ако аржентинецът бъде освиркван от феновете на "Парк де Пренс".

Мнение: Феновете имат право да недоволстват от Меси

"Дори и да е Меси, той все още е човешко същество. В съзнанието на феновете е последният мач, в който участва, а именно този срещу Байерн и изобщо не бих се изненадал, ако бъде освиркван", заяви той пред RMC.

Бразилецът обясни причините, поради които феновете могат да обвинят играчите за отрицателни резултати: "Ние играем, добре сме платени, вършим работа, която наистина харесваме... Но в крайна сметка това е за феновете, всичко, което правим".

И накрая, бившият играч на Лион се прицели в Меси: "Дори той да е Меси и дори да е вкарал 35 гола този сезон, нормално е да го освиркват, феновете имат пълното право да го правят. В Лига 1 те доминират над опонентите си .. Това, което ме изненадва, е липсата на агресивност".

Мачът на ПСЖ срещу Рен се очаква да разсее съмненията около парижкия тим, който ще се съсредоточи върху затварянето на шампионата възможно най-скоро, за да мисли за следващия сезон с нови цели. Само преди дни пък бащата на Меси се ядоса на 3 лъжи по адрес на сина си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички