Случаят с Мбапе се повтаря: ПСЖ в дуел с Реал за изгряваща суперзвезда


Случаят с Мбапе се повтаря: ПСЖ в дуел с Реал за изгряваща суперзвезда
Снимка: Getty Images/Gulliver

1784 0

Историята с Килиан Мбапе от 2018 година е напът да се повтори отново през лятото на 2021 година, но този път за Едуардо Камавинга. Както е известно, тогава в Реал Мадрид вярваха, че ще договорят трансфера на Мбапе, но в последния момент парижани го измъкнаха под носа им. Сега се очертава сериозна битка между двата гиганта за класния полузащитник на Рен, след като френските медии информираха, че ПСЖ се включва в битката за подписа на играча. 

През пролетта стана ясно, че Камавинга е много близо до трансфер в "белия балет", като това беше и причината той да откаже нов договор от настоящия си тим. Заради пандемията "Covid-19" обаче всички отбори понесоха финансови загуби и "кралете" спряха преговорите с Рен и се очаква да ги подновят през 2021 година. Това обаче позволи и на ПСЖ да се намеси в битката за Камавинга. 

Френският ас дебютира за националния отбор и остави отлични впечатления, а спортният директор на ПСЖ Леонардо го засипа с похвали пред "Canal+". Самият Камавинга иска да играе за Реал Мадрид, но случаят наподобява сериозно този с Мбапе, който също не е криел, че като дете е мечтаел да играе за "белия балет". Очаква се трансферната сума да е между 40 и 50 милиона евро, като и двата тима нямат проблем да платят тази сума, така че Камавинга сам ще реши къде иска да играе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички