Мбапе поиска трансфери от ПСЖ, от клуба отговориха


Мбапе поиска трансфери от ПСЖ, от клуба отговориха
Снимка: Getty Images/Guliver

17371 0

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе преди дни призова клубът да направи трансфери, ако иска да стигне до триумф в Шампионска лига. Отговорът на парижани не закъсня, като спортният директор Леонардо сподели, че първо трябва да се продадат играчи, за да се стигне до нови покупки.

"Сега всички клубове трябва да продават футболисти, за да купуват нови. Пари Сен Жермен е в същата ситуация“, заяви спортният директор на парижани Леонардо в ефира на Canal+.

"Ние искаме да продължим с Неймар и Мбапе. Това е ясно за всички. Да имаме такива футболист в един отбор е чудесно. Меси и Роналдо бяха в отделни клубове. Ние разполагаме с двамата най-добри в света след Меси и Роналдо".

"Много отбори са губили финал в Шампионската лига и са я печелили на следващата година. Трябва да направим добра селекция и да купим редица играчи. Очаквам да имаме добри попълнения. Дали вярваме в трофея от ШЛ? Разбира се, ако ние не вярваме, никой няма да повярва вместо нас", пък бяха по-рано думите на Мбапе. През 2021 година пък Реал Мадрид се надява да вземе и звездата на ПСЖ Килиан Мбапе.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички