След среща между Барселона и Ла Лига в Испания обявиха: Меси се завръща!


След среща между Барселона и Ла Лига в Испания обявиха: Меси се завръща!
Снимка: Getty Images

4608 0

Испанското телевизионно предаване "El Chiringuito de Jugones" съобщи, че се е състояла среща между представители на Барселона и Ла Лига в  ресторант в Мадрид. А обсъжданата тема е била възможно завръщане на Лионел Меси в каталунския клуб.

Официална среща между Барселона и Ла Лига

Барселона е бил представен от спортния директор Матеу Алемани и шефа на финансите Феран Оливе. Присъстващите от Ла Лига са били Хавиер Гомес (корпоративен генерален директор) и Оскар Майо, изпълнителен генерален директор.

Твърди се, че срещата е продължила малко повече от час, като Оскар Майо (дясната ръка на Хавиер Тебас) е първият, който си е тръгнал. Малко след като Хавиер Гомес напуснал и оставил сами представителите от "Камп Ноу". Матеу Алемани и Феран Оливе прекарали още два часа в работа по изчисленията и опити да генерират план, с който да успеят да си върнат Меси.

В Испания са категорични, че Меси се завръща на "Камп Ноу"

В края на срещата El Chiringuito попитали Алемани за обсъжданите въпроси и изпълнителният директор заявил, че това е било "неофициален обяд". А журналист "El Chiringuito" по-късно заяви: "Меси ще играе за Барселона. Мисля, че Меси се завръща. Ясно е, че Ла Лига сега просто трябва да даде съгласие". Само преди дни Меси бе на почивка в Барселона, където се срещна с бившите си съотборници Бускетс и Алаба, като аржентинецът е обявил своето желание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички