Шави със специално послание към играчите след загубата от Райо Валекано


Шави със специално послание към играчите след загубата от Райо Валекано
Снимка: GettyImages

2378 0

Наставникът на Барселона Шави Ернандес сподели, че победата на Райо Валекано е била "честна" и че отборът му не е знаел как да "прочете играта", за да постигне положителен резултат. Каталунците загубиха с 2:1 като гост.

"Не успяхме да се почувстваме комфортно"

"Не играхме добре, не успяхме да се почувстваме комфортно. Знаехме трудността на този мач. Те бяха много интензивни и не се възползвахме максимално от шансовете си“, каза Шави, който вярва, че „вторият гол, нни наказа, с отскока от Де Йонг, беше ключов". "Играхме смело, но Райо са заслужени победители, защото бяха интензивни, агресивни и ни поставиха под задушаващ натиск. Въпреки това опитахме до края".

Треньорът на Барса настоя, че поражението "боли, но е с мач по-малко". "Беше добра възможност, но не трябва да мислим, че сме в отрицателна ситуация, защото играта срещу Атлетико беше брилянтна в много моменти".

Посланието към играчите

Посланието към неговите играчи обаче беше ясно: "Все още има дълъг път. Лигата не се печели лесно, всяко гостуване е битка, Мадрид губи, Атлетико трудно печели. Това е поражение, което ни дразни и сега имаме два домакински мача, за да преодолеем случилото се".По-рано пък излезе информация какво са си казали Меси, Бускетс и Алба на срещата си, като сега на ход е Барселона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички