След слабите резултати: Безпощадна октомврийска серия от мачове за Барселона


След слабите резултати: Безпощадна октомврийска серия от мачове за Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

1963 0

Шампионът на Испания Барселона записа много слаба серия от резултати. След като едва-едва обърна Реал Сосиедад, "блауграна" записа две равенства у дома и поражение от Леганес като гост, които притесниха сериозно феновете на отбора. Но сега за каталунците следва много тежък месец октомври.

Първото изпитание е в Шампионска лига, като на 3-и октовмри Меси и компания се изправят срещу Тотнъм. Само 4 дни по-късно следва трудно гостуване на стадион "Местая" срещу Валенсия - отбор, който не се представя особено добре от началото на сезона, но пък ще има ден повече почивка в сравнение със селекцията на Ернесто Валверде.

Добрата новина за тима е, че има пауза за мачовете на националните отбори. Така ще се даде малко почивка на част от играчите, както и време за подготовка. На 20-и октовмри Барселона е домакин на Севиля, а 4 дни по-късно - на Интер в Шампионска лига.

За финал на октомври - на 28-и на "Камп Ноу", Барселона ще изигра и най-тежкия си двубой. Тогава е насрочено първото за сезона Ел Класико срещу Реал Мадрид. Междувременно стана ясно, че има шокиращ фаворит за нов треньор на Барселона - вижте кой е той тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички