Сериозен източник: Венгер ще замени Валверде в Барселона


Сериозен източник: Венгер ще замени Валверде в Барселона

5500 0

Ръководството на Барселона е определило кой е приоритетният им вариант за нов треньор на клуба. Според RAC1 каталунците са се прицелили във френския специалист Арсен Венгер и са в постоянен контакт с него. През лятото 68-годишният Венгер се раздели с английския Арсенал, където работи през последните 22 години.

Към назначението на французина ще се премине, ако настоящият треньор Ернесто Валверде не успее да върне тима на победния път. Както е известно, отборът е в криза, след като спечели едва 2 точки в последните си 3 мача в първенството. 

БАРТОМЕУ: ГУАРДИОЛА Е ВИНАГИ ДОБРЕ ДОШЪЛ В БАРСЕЛОНА

Според Football Espana испанският шампион е набелязал за треньорския пост и селекционера на Белгия Роберто Мартинес. Това лято той изведе "червените дяволи" до бронзовите медали на Световното първенство по футбол в Русия. Според други източници фаворитът за заместник на Валверде е помощникът на Мартинес - все още неопитният в професията Тиери Анри, който е бивш играч на "синьо-червените".

Според твърденията на RAC1 от вчера треньорът на каталунците ще изпълни докрай договора си, който изтича в края на сезона. На този етап негово уволнение не стои на дневен ред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички