След само година: Играч, на когото Шави заложи много, се съгласи да напусне Барселона?


След само година: Играч, на когото Шави заложи много, се съгласи да напусне Барселона?
Снимка: Getty Images

10215 0

Полузащитникът на Барселона и един от хората, на които треньорът Шави заложи много надежди - Франк Кеси, е заел окончателна позиция за своето бъдеще. Той е запознал с него ръководството на клуба, както и своя наставник.

Решението

26-годишният котдивоарец е преценил, че е най-добре да напусне "Камп Ноу". Това става ясно от информация на авторитетния испански журналист Жерард Ромеро. Той разкрива, че играчът е дал съгласието си да си тръгне след проведен по телефона разговор с Шави.

В споделеното се казва още, че халфът е останал благодарен на Барса за дадения шанс, но приема, че трябва да погледне в друга посока. Очаква се редиците на "блаугранас" да претърпят сериозни промени поради деликатната финансова ситуация в клуба.

Кеси при каталунците

Франк Кеси акостира на "Камп Ноу" миналото лято като свободен агент, след като договорът му с Милан изтече и не беше подновен. С екипа на "лос кулес" той изигра 43 мача, в само 16 от които обаче стартира като титуляр. Към сметката си прибави 3 гола и 3 асистенции, грабвайки златния медал след триумфа на отбора в Ла Лига.

Халфът обаче така и не успя да пасне в системата на игра на Шави. Именно това го принуждава да погледне към алтернатива. Такава към момента вижда в Атлетико Мадрид или саудитските Ал-Ахли и Ал Насър.

А какво сподели за бъдещето си и къде иска да играе самият Кеси в началото на пролетта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички