След преговори с Шави: Саудитски клуб все по-близо до ас на Барселона


След преговори с Шави: Саудитски клуб все по-близо до ас на Барселона
Снимка: Getty Images

4416 0

Саудитският Ал-Ахли е една крачка напред в опитите да привлече една от главните си цели това лято. Клубът от Близкия Изток е съвсем близо до това да привлече звездата на Барселона Франк Кеси.

Поредното голямо име в Саудитска Арабия?

Това твърди испанският "Relevo". От информацията на изданието става ясно, че тимът е в напреднали преговори с треньора на каталунците Шави, който е отворен към подобна сделка.

Междувременно агентите на футболиста разговарят и с представители на Ювентус. "Бианконерите" се надяват да успеят да си осигурят полузащитника под наем с опция за откупуване. "SPORT" пък съобщава, че той е готов да изслуша и Тотнъм, от който също има интерес.

От "шпорите" конкретна оферта обаче към този момент липсва. Това прави евентуален трансфер в Ал-Ахли най-вероятен. Освен сигурност, в Саудитска Арабия готвят и сериозна заплата на 26-годишния котдивоарец.

Парите за тях не са проблем

Ал-Ахли е спонсориран от Публичния инвестиционен фонд на Саудитска Арабия. Към момента той е похарчил над 80 милиона евро по привличането на Роберто Фирмино, Рияд Марез, Едуард Менди и Алан Сен-Максимин. Очаква се трансферът на Кеси да сложи край на новите попълнения в отбора, с което погледът му да се насочи към щурм на челните места в местния елит.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички