След победата на Белгия: Еден Азар "хвърли ръкавицата" към Карло Анчелоти


След победата на Белгия: Еден Азар "хвърли ръкавицата" към Карло Анчелоти
Снимка: Getty Images

1632 0

Късно снощи (22 септември) Белгия победи Уелс у дома си с 2:1 в мач от Група 4 в Лига "А" на турнира Лига на нациите. В тази среща Еден Азар стартира като титуляр и престоя на терена до 65-ата минута, преди да бъде заменен от Леандро Тросар.

Футболистът на Реал Мадрид показа добри неща на стадион "Крал Болдуин" в Брюксел и напомни за най-добрите си години, а в интервю след срещата направи сериозен намек към Карло Анчелоти, заявявайки, че "старият Азар" ще се върне тогава, когато играе по-редовно!

"Бях щастлив, че започнах като титуляр - мисля, че това се видя ясно. Щастлив съм когато играя и днес беше удоволствие да го направя пред тези фенове (б.р. - в Брюксел)", каза Азар пред "RTL" след победата над Уелс и допълни:

"Знам на какво съм способен. Искам да вляза във форма за Световното първенство. Ще видим какво решение ще вземе старши треньорът (б.р. - Роберто Мартинес), но аз съм най-щастлив, когато съм на терена. Когато играя давам всичко от себе си. Ситуацията в Реал Мадрид е деликатна. Винаги съм казвал, че старият Еден Азар ще се появи тогава, когато играе. Просто трябва да навляза в ритъма си отново".

*От началото на кампанията в клубния футбол 31-годишният Азар е бил на терена за Реал Мадрид за точно 158 минути, разпределени в 4 мача - 3 в Ла Лига и 1 в Шампионска лига. В двубоя от ШЛ той се отчете с гол и асистенция (Селтик 0:3 Реал Мадрид).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички