Две причини убедиха Реал Мадрид повече да не опитва да вземе Мбапе


Две причини убедиха Реал Мадрид повече да не опитва да вземе Мбапе
Снимка: Getty Images

2808 0

Килиан Мбапе е затворена страница за Реал Мадрид. Испанският гранд повече няма да се опитва да привлече нападателя на ПСЖ, тъй като смята за предателство отказът му да премине при тях през изминалото лято, съобщава "El Debate".

Kaкто е известно, след дълги преговори с Реал, французинът реши да остане в ПСЖ, като си издейства рекорден договор. На "Сантяго Бернабеу" смятат, че играчът и семейството му са ги използвали, за да издействат на нападателя заплатата от 96 милиона евро годишно и получаването на бонус за лоялност в размер на 100 милиона евро.

"Кралете" повече няма да правят опити да вземат французина по две причини, пише изданието. Първата е, че клубът е обиден от начина, по който френският национал съобщи на Флорентино Перес, че остава в ПСЖ. Той написа на боса на "белите" съобщение и дори не му е звъннал. Второ, в Реал смятат, че феновете няма да приемат Мбапе след поредния му отказ.

Самият Килиан наскоро не изключи възможността един ден да играе за мадридския гранд. "Не съм играл там, но този клуб е като мой дом. Никога не знаеш какво ще се случи", бяха думите му. А ето кой гранд в бъдеще би се пробвал за Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички