Бащата на Гризман за Кике Сетиен: Той е пътник


Бащата на Гризман за Кике Сетиен: Той е пътник
Снимка: Getty Images/Gulliver

1896 0

Цялото семейство на Антоан Гризман изглежда е бясно на треньора на Барселона - Кике Сетиен, защото остави нападателя резерва в мача срещу Атлетико (Мадрид) снощи. След като братът на звездата се изказа по-рано по темата, баща му също не остана по-назад. Медии в Испания и Франция пишат, че Ален Гризман се е изказал по адрес на Сетиен в Туитър, но е изтрил поста си.

Треньорът на каталунците пусна Гризман в игра в 90-ата минута на мястото на Артуро Видал. Той отрече след мача да е унизил по този начин бившата звезда на "дюшекчиите". Сетиен заяви, че ще говори с нападателя, но няма намерение да му се извинява заради това, че го остави резерва.

"За да проведете такъв тип разговори, трябва да имате ключовете от камиона, а това не е така. Той е само пътник", написал Ален Гризман. След няколко минути той е изтрил поста си, вероятно от страх да не навреди на сина си. По същия начин постъпи и братът на Антоан - Тео. Ето какво написа той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички