Атлетико (Мадрид) е без победа над Барселона над 10 години


Атлетико (Мадрид) е без победа над Барселона над 10 години
Снимка: Getty Images/Guliver

1379 0

Атлетико (Мадрид) създаде големи проблеми на Барселона, след като завърши наравно с тях на "Камп ноу" снощи и донякъде обрече шансовете им да спечелят титлата в Ла Лига. Футболистите на Диего Симеоне бяха много щастливи след равенството, но реално те не могат да се зарадват на победа над този съперник от наистина много време.

За последно мадридчани победиха Барселона през февруари 2010 година. Това означава, че те нямат успех над каталунците повече от 10 години. Нещо повече - настоящият им треньор Диего Симеоне няма победа над този съперник. При последната победа Атлетико е воден от Кике Санчес Флорес.

Оттогава насам двата испански гранда са се срещали 20 пъти. Барселона е записала 14 победи и 6 равенства. Към момента каталунците изостават от лидера в класирането - Реал Мадрид, който има и мач по-малко. А чувства ли се заплашен от уволнение треньорът на Барселона - Кике Сетиен, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички