След нещастието си в Атлетико: Жоао Феликс потвърди, че е направил голяма отстъпка заради Барселона


След нещастието си в Атлетико: Жоао Феликс потвърди, че е направил голяма отстъпка заради Барселона
Снимка: GettyImages

1603 0

Жоао Феликс се вписа идеално към този момент в Барселона, като вече участва в две разгромни победи с 5:0 за каталунците, като и той имаше голяма заслуга за успехите.

Феликс се присъедини към Барселона в последния ден от трансферния прозорец под наем от Атлетико Мадрид, като се появиха редица информации, че е направил огромна отстъпка от заплатата си.

Призна, че е направил намаление на заплатата си

"Да, истината е, че се отказах от значителна сума пари от заплатата си. Имах обаче нужда да променя, трябваше да отида на място, където мога да играя моя футбол и както казах, винаги съм вярвал, че това ще е идеалното място. Нещата вървят добре и трябваше да положа толкова усилия, за да намеря удоволствието да играя отново", сподели Феликс пред Mundo Deportivo.

Според някои издания Феликс ще печели "малко" като сумата от 400 000 евро този сезон, намаление, което вероятно ще бъде някъде между 15 и 20 пъти по-ниско от заплатите му в Атлетико.

"Това е ясно на всички, футболът е такъв, на който не му върви, трябва да си смени мястото. Направих го преди за Челси и сега го направих за Барселона. Не се справях добре там, не се адаптирах към идеите на клуба и треньора, но винаги съм се опитвал да направя най-доброто, на което съм могъл", допълни Феликс, който само преди дни определи, че е много лесно да се играе за Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички