Шави е останал недоволен от Феликс - предстои сериозен разговор в Барселона


Шави е останал недоволен от Феликс - предстои сериозен разговор в Барселона
Снимка: Getty Images

3316 0

Мениджърът на Барселона - Шави, ще проведе разговор с Жоао Феликс, за да помогне на нападателя да се аклиматизира в новия си клуб, защото не е останал доволен от видяното до момента на тренировки от португалския национал.

Според "Sport" - Шави не е бил впечатлен от тренировките на 23-годишния играч. Испанският мениджър е видял качествата на Феликс с топката, но иска той да участва повече в други аспекти от играта. Съобщава се, че той желае португалският ас да помага повече в защита и да бъде по-активен в играта без топка. Именно заради това се очаква да проведе сериозен разговор с новата си звезда след паузата за национални отбори.

Феликс се присъедини към "блаугранас" под наем за един сезон от Атлетико Мадрид през летния трансферен прозорец. Той направи своя дебют при победата с 2:1 срещу Осасуна, влизайки като резерва, за да доиграе последните 10 минути от сблъсъка в Ла Лига.

23-годишният нападател имаше няколко тежки сезона. Той се присъедини към Атлетико Мадрид от Бенфика за 126 милиона евро, но допринесе само с 34 гола и 18 асистенции в 131 мача във всички състезания за "рохибланкос". Междувременно наскоро стана ясно, че Феликс е отказал на редица отбори, за да заиграе в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички