Жоао Феликс "запали искра" към Атлетико: Толкова е лесно да се играе за Барселона


Жоао Феликс "запали искра" към Атлетико: Толкова е лесно да се играе за Барселона
Снимка: GettyImages

1903 0

Нападателят на Атлетико Мадрид Жоао Феликс отправи интересно послание до своя мениджър - Диего Симеоне, след като вкара първия си гол за Барселона - където е под наем до края на сезона при победата с 5:0 над Бетис в събота (16 септември).

След първия си гол за отбора на Шави, възхитеният Феликс се влюби в стила на новия си тим и заяви следното: "Много съм щастлив да започна, чувствата са много добри. Толкова е лесно да се играе за Барселона. Всички играхме добре - когато имаш добра структура и топката се движи бързо, пространствата се отварят и идват головете".

Припомняме, че това лято се появиха слухове, че Феликс не се чувства никак щастлив при "рохибланкос", тъй като неведнъж е влизал в спорове с Диего Симеоне. Той също така прекара втората половина на измиалия сезон под наем в лондонския Челси.

Симеоне е известен със своя до голяма степен дефанзивен стил на игра, който несъмнено възпрепятства  креативността на атакуващ играч като Феликс. След като пристигна от Бенфика през 2019 година, 23-годишният футболист има само 34 гола в 131 мача във всички състезания за Атлети, преди да изпадне в немилост.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето какво проклятие бе счупено в Барселона срещу Бетис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички