След Кристенсен и Алонсо: Барселона пожела да отмъкне от Челси и Жоржиньо


След Кристенсен и Алонсо: Барселона пожела да отмъкне от Челси и Жоржиньо
Снимка: Getty Images

1653 0

Барселона обмисля да привлече полузащитника на Челси Жоржиньо. Те обаче биха го взели при себе си следващото лято, когато е свободен агент, пише "Daily Mirror".

Договорът на италианския национал със "сините" изтича в края на сезона, а след смяната на собствеността клубът не бърза да преговаря с него за продължаване на сътрудничеството. Така от януари 2023 година Жоржиньо ще може да преговаря с който клуб пожелае.

Барселона смята да се възползва от това и да уговори 30-годишния футболист да последва някои от доскорошните си съотборници. Каталунците вече се подсилиха с Маркос Алонсо и Андреас Кристенсен това лято.

На "Камп ноу" гледат на италианеца като заместник на капитана Серхио Бускетс, който догодина ще навърши 35 години, а контрактът му изтича в края на сезона.

От испанския гранд са изкушени от възможността да вземат без пари класен играч, за когото Челси брои 57 милиона паунда през 2018 г. Барселона продължава да е в трудна финансова ситуация. А ето с какви претенции Жоржиньо отказа Ювентус тази пролет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички