Тами Ейбрахам сподели за преминаването си от Челси в Рома: Беше ми изключително трудно


Тами Ейбрахам сподели за преминаването си от Челси в Рома: Беше ми изключително трудно
Снимка: Getty Images/Guliver

1963 0

Нападателят на Рома - Тами Ейбрахам, направи доста интересна изява, в която сподели за трудностите през които е преминал при преминаването си от Челси при "джалоросите".

"Ако ми бяхте казали преди няколко години, че ще играя в Италия, нямаше да ви повярвам. Напускането на Челси беше трудно там съм израснал от седемгодишна възраст. Не знаех много за италианския футбол, но той ми помогна да се изградя като играч и като човек. Излязох от зоната си на комфорт и не съжалявам за нищо", сподели Тами пред "Daily Mail".

"В Челси гледаха на мен само като на голмайстор. Тук научих различни аспекти на играта. Ако съперниците ни имат повече топка, знам как да се позиционирам в защита например", добави още британецът.

24-годишният таран се присъедини към Рома миналото лято за 34 милиона паунда. Той се отчете с 27 гола и шест асистенции в 53 участия във всички турнири в дебютната си кампания, като помогна на тима да спечели първото издание на турнира Лига на конференциите.

Припомняме, че Челси има клауза за обратно купуване в договора на англичанина на стойност 67 милиона паунда, която може да задейства през лятото на 2023 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Жозе Моуриньо може да вземе още един футболист на Юнайтед в Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички