Агентът на лидер от Челси разкри за бъдещите му намерения


Агентът на лидер от Челси разкри за бъдещите му намерения
Снимка: Getty Images

1236 0

Агентът на звездата на Челси Жоржиньо - Жоао Сантос даде яснота около бъдещето на своя клиент. По думите му става ясно, че италианският полузащитник няма намерение да си тръгва от "Стамфорд Бридж".

Очаква се скоро футболистът да удължи контракта си със "сините", който изтича в края на сезон 2022/23. Неговият агент бе категоричен, че халфът иска да остане в Западен Лондон.

"Определено Челси е приоритет. Договорът изтича през 2023-а година. Мисля, че ще започнем работа по подновяването му през тази есен. Жоржиньо има намерение да продължи да играе в Англия", заяви Сантос пред медията "TuttoMercatoWeb".

Тези новини обаче не са добри за Ювентус. Името на италианския гранд се свързваше с Жоржиньо още от май. Челси обаче внимателно ще прегледа опциите си и съвсем спокойно може да използва своя плеймейкър в потенциална сделка за защитника на "бианконерите" - Матайс де Лихт, който Томас Тухел силно иска. 

Жоржиньо акостира в Челси през 2018 година и вече има на сметката си 188 мача с екипа на лондончани, а с представянията си той се превърна в един от ключовите играчи в клуба.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето какъв съвет даде на Неймар защитник на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички