След изказването на Ван Гаал и Куман влезе в същия тон: В Испания Реал Мадрид е предпочитан пред Барселона


След изказването на Ван Гаал и Куман влезе в същия тон: В Испания Реал Мадрид е предпочитан пред Барселона
Снимка: Getty Images

2146 0

Наставникът на националния отбор на Холандия Роналд Куман си каза думата относно коментарите, направени от предшественика му на поста Луис Ван Гаал. Във вторник заяви, че "победата на Аржентина за световното първенство е уредена" и че всичко е било нагласено Лионел Меси да спечели турнира.

Но вместо просто да влезе в този спорен дебат, бившият треньор на Барселона започна нова дискусия, включваща бившия му клуб Барселона и Реал Мадрид.

Какво каза Роналд Куман за Реал Мадрид и Барселона?

"Не бих го казал, но трябва да уважавате мнението на Ван Гаал. Когато живеех в Испания, имаше моменти, в които имах чувството, че Реал Мадрид е предпочитан пред Барселона. Това е нещо, което не може да бъде доказано, така че е по-добре да не го казвам", каза Куман на пресконференцията преди двубоя Холандия-Гърция.

Куман изпадна в немилост в Барса

60-годишният бивш играч имаше успешен период като играч в Каталуния между 1989 и 1995 г., превръщайки се в голям любимец на феновете. Той беше част от отбор, който спечели четири поредни титли от Ла Лига между 1990 и 1994 г. и вкара победния гол във финала на Европейската купа срещу Сампдория през 1992 г. Той се върна в клуба като мениджър през август 2020 г., но успя да изведе Барса само до трето място в лигата. И въпреки спечелването на Купата на Краля през април 2021 г., беше уволнен през октомври същата година. По-рано пък AS излезе с информация, че Барселона и Реал влизат във война заради съдиите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички