След хеттрика на Бензема срещу Барселона: Анчелоти издигна на "пиедестал" французин, но не Карим


След хеттрика на Бензема срещу Барселона: Анчелоти издигна на "пиедестал" французин, но не Карим
Снимка: GettyImages

13323 0

Мениджърът на големите победители в сряда вечер - Карло Анчелоти, сподели първите си впечатления от разгромния успех с 4:0 на Реал Мадрид над Барселона в полуфиналния реванш от Купата на Краля. 

Очаквано, италианският специалист отчете класата и представянето на възпитаниците му през втората част, като той специално подчерта играта на Камавинга, но похвали и част от остналите звезди в двубоя. 

Мнението на Анчелоти

"Изиграхме страхотен мач, малко трудно в началото, но през второто полувреме се справихме много добре. Ние сме щастливи. Не се нервирахме, когато натискаха и знаехме как да се възползваме от пространствата при атаките. Изиграхме перфектния мач.

Камавинга е много млад, в много добра форма е, било то в средата на терена или по фланга... Битката срещу Рафиня беше изиграна много добре. Подобно на останалите, той изигра страхотен мач. Той остава встрани от някои ситуации, но го прави много добре.

Това са мачове, в които опитът на играча е много важен. Опитахме се да смесим енергията на Родриго, Камавинга и Валверде с опита на Модрич и Кроос. Двамата изиграха зрелищен мач.

Мисля, че опитът от последните две "Ел Класико" беше същият, подходът също беше еднакъв. Променихме малко ролята на Родриго, но планът беше същият. Първият гол беше фантастичен и предопредели второто полувреме.

Бензема свърши много добра работа в паузата, намери оптимално състояние и без съмнение качеството му прави разликата. Той все още е един от най-добрите играчи в света", бяха акцентите по време на пресконференцията на Анчелоти след Барселона - Реал Мадрид.

Ето какво сподели и Шави след Барселона - Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички