Шави: Трудно се приема такава загуба, Реал Мадрид е страхотен отбор


Шави: Трудно се приема такава загуба, Реал Мадрид е страхотен отбор
Снимка: GettyImages

8362 0

Старши треньорът на Барселона - Шави, направи първи коментар след срамното поражение от 0:4 срещу Реал Мадрид по време на полуфиналния реванш за Купата на Краля. 

След този резултат каталунците бяха елимирани с обща разлика 1:4 насред "Камп Ноу", а испанският специалист отчете показаното от възпитаниците му през първата част, но не може да приеме крайния резултат.

Мнението на Шави за 0:4

"Когато футболът е толкова равностоен, трябва да се възползваш от моментите. Ние не го направихме през първото полувреме, а те го направиха през второто. Те превъзхождаха, без оправдания. Поражението е трудно за смилане.

Вторият гол ни наказа много. Дузпата също... Не се възползвахме от нашите моменти и, както казах на пресконференция, Реал още беше фаворит. Те са настоящи носители на Шампионска лига, страхотен отбор са.

Боли ни, защото се състезавахме до последно. В първата част бяхме много добри, но това е. Както казах, футболът е на моменти и ние не се възползвахме от тях", бяха първите думи на Шави след последния съдийски сигнал.

Вижте как Анчелоти прецака Шави, като пусна Бензема титуляр!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички