"Скритото оръжие" на Барселона, което тихомълком подгони Левандовски


"Скритото оръжие" на Барселона, което тихомълком подгони Левандовски
Снимка: Getty Images

18793 0

Испанският национал - Феран Торес, тихомълком се превърна във втория голмастор на Барселона през настоящия сезон, след като вкара две попадения срещу Виктория Пилзен в последния мач за двата тима от надпреварата. 

Каталунците се наложиха с 4:2, а Торес изпревари съотборниците си със своите пет гола до този момент. Повече има само "головата машина" Роберт Левандовски, от който реално "кольорите" на повечето пъти са зависими. 

22-годишният футболист не би могъл да се похвали и с огромно игрово време от началото на втория се сезон на "Камп Ноу", след като бе привлечен от Манчестър Сити за 55 милиона евро през миналата зима.

Тогава той допусна някои грешки и си пролича, че ще му трябва известно време, но видимо вече почва да свиква с нагласата в тима. Той отбеляза попаденията си за общо 612 минути от началото на турнира, докато само за справка първият в импровизираната класация по голове - Роберт Левандовски, e изиграл цели 1389 минути, в които е реализирал общо 18 попадения.

Вижте какво продължава да прави Мартин Георгиев в Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички