Скоростта на играчите в Ел Класико ще бъде от решаващо значение


Скоростта на играчите в Ел Класико ще бъде от решаващо значение
Снимка: Getty Images/Guliver

2731 0

Днес от 22:00ч. българско време Реал Мадрид посреща Барселона в дербито на 30-ия кръг в Ла Лига. Развоя на срещата ще можете да следите НА ЖИВО в страницата на SportLive.bg

Има всички предпоставки това издание на Ел Класико да се играе на много високи обороти, което означава, че индивидуалната скорост на играчите на двата тима ще бъде от решаващо значение. Ето и бърз преглед на най-бързите играчи в двата отбора /данните са от Skillcorner и представляват осредностени стойности на най-бързите спринтове на футболистите за последните 10 мача/:

ЗАЩИТНИЦИ

Едер Милитао и Ферлан Менди са сред най-бързите бранители на Реал със средна скорост на спринта от 30,4 и 30,2 км/час. При Барса това са Оскар Мингеса и Клеман Ленгле - 29,6 и 28,7 км/час.

ХАЛФОВЕ

Лука Модрич и Каземиро са сред най-бързите в средата на терена за "Белия балет" - 27,8 и 27,1 км/час. За каталунците това са Сержиньо Дест и Жорди Алба /в последните мачове на отбора те са използвани като халф-бекове/. Дест има средна скорост на спринта от 30,2 км/час, а Алба е близо до неговите показатели с точно 30,0 км/час.

НАПАДАТЕЛИ

Винисиус Жуниор е най-бързият в състава на Зидан - 30,6 км/час средна скорост на спринтиране. След него се нарежда Марко Асенсио с 29,7 км/час. В състава на Роналд Куман Осман Дембеле достига до 30,2 км/час средна скорост, докато Гризман е с 28 км/час. 

ТУК можете да разберете какво заяви Роналд Куман преди мача!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички