Куман: Нуждаем се от най-добрия Меси и най-добрата Барса


Куман: Нуждаем се от най-добрия Меси и най-добрата Барса
Снимка: Getty Images/Guliver

1010 0

Треньорът на Барселона Роналд Куман сподели очакванията си от предстоящия сблъсък с Реал Мадрид. Тази вечер от 22,00 часа каталунците гостуват на големия си съперник в дербито на 30-ия кръг на Ла Лига.

"Напоследък постигнахме добри резултати, отборът е уверен в себе си. Предстои страхотна игра срещу Реал Мадрид, който прогресира през сезона и ние се борим на максимума. И за двата тима това е победа в Ла Лига. Мачът е важен, дано Меси отново изиграе решаваща роля. Нужен ни е най- добрият Меси и най-добрата Барса. Всичко трябва да се направи перфектно", заяви нидерландският специалист.

"В предстоящия мач ще бъдат разиграни 3 точки, както и в мачовете с Ейбар или Кадис. Има повече вълнение, но същия брой точки, ще се опитаме да ги вземем. Не мисля какво ще се случи, ако загубим Ла Лига. Фокусиран съм само върху подготовката за мача, върху това да дадем всички сили на терена. Ние сме в позитивно настроение и искаме да направим добър мач", заяви треньорът на Реал Зинедин Зидан. А ето кои 8 фактора може да решат Ел Класико. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички