Скандал в Реал Мадрид? Лука Модрич бесен на Флорентино Перес


Скандал в Реал Мадрид? Лука Модрич бесен на Флорентино Перес
Снимка: Getty Images

7825 0

Лука Модрич е безкрайно недоволен от Реал Мадрид, защото клубът не му предлага нов договор. Хърватинът е бесен и на президента на клуба Флорентино Перес, че все още не взел решение за новия контракт, твърди "El Chiringuito".

Желанието на Модрич

Според гореспоменатия източник Лука Модрич има желанието да продължи кариерата си на "Сантяго Бернабеу" и се надява този въпрос да бъде решен много скоро. Хърватинът се намира в последните месеци от своя контракт в испанската столица и ще стане свободен агент през лятото, ако не бъде подписан нов договор.

"Подновяване на договора? Спокоен съм. Не мога да кажа нищо, защото все още не съм говорил с клуба. Разбира се, че искам да остана, но защото го заслужавам, а не защото съм Лука Модрич. Каквото и да се случи с бъдещето ми, отношенията ми с Реал Мадрид никога няма да се променят", сподели Модрич наскоро.

Легенда на Реал Мадрид

Хърватинът акостира в Мадрид през 2012 година от Тотнъм и бързо се превърна в любимец на феновете на "Бернабеу". Модрич сформира убийствено трио в полузащитата на тима с Тони Кроос и Каземиро, което бе в основата на успеха на мадридчани в Шампионска лига през последното десетилетие.

Носителят на "Златната топка" за 2018 година има 473 мача за Реал Мадрид, в които е отбелязал 37 гола и е направил 76 асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Зинедин Зидан посочи 2 условия, преди да се завърне в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички