ПСЖ вади четвърт милиард за голяма звезда на Реал Мадрид


ПСЖ вади четвърт милиард за голяма звезда на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

16940 0

Отборът на ПСЖ продължава да настоява за голямата звезда на Реал Мадрид Ферлан Менди. Наскоро пък стана ясно, че "кралете" нямат намерение да преговарят и ще настояват за освобождаващата му клауза от 250 милиона евро, твърди "El Nacional".

Според гореспоменатото издание парижани са готови да платят желаната сума на Реал Мадрид, но не са доволни от факта, че управата на "лос бланкос" не желае да преговаря за по-ниска цена. Ако евентуално ПСЖ и испанският гранд си стиснат ръцете, то трансферът на Менди ще се превърне в най-скъпия такъв във футболната история.

От другата страна пък редица експерти и феновете смятат, че ПСЖ трябва да внимава, за да не наруши правилата на финансовия феърплей, защото може да получи лошо наказание.

Според мнозина цената на Менди можеше и да е по-висока, ако той не бе получил мускулна контузия по-рано тази година, от която вече се възстанови. Универсалността на централния защитник Давид Алаба пък позволи на мениджъра Карло Анчелоти да го използва като ляв бек в отсъствието на французина.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Футболист на Левски мечтае за трансфер в ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички