Скандал в Барселона? Жоан Лапорта разкритикува агента на Гави


Скандал в Барселона? Жоан Лапорта разкритикува агента на Гави
Снимка: Getty Images

4570 0

Президентът на Барселона Джоан Лапорта отправи тежки критики към агента на една от младите звезди на каталунците Гави. Те са свързани с липсата на отговор от страна на хората зад футболиста по повод подновяването на договора му. 

"Шави се справя много добре, но имахме катастрофален край на сезона. Разочарован съм от отношението на отбора", коментира испанецът пред "L'Esportiu".

"Офертата по новия договор е от дълго време на масата за агента на Гави. Не чухме нищо по това дали е приета. Единственото, което знаем е, че той ги сравнява и скоро ще има какво да каже. Казахме позицията си, но агентът му не я приема.

Гави е играч, който всички харесваме. Той е на 17 и има прекрасно настояще и бъдеще в Барселона. Не разбираме защо агентът му играе игрички и сравнява оферти. Предвид възможностите ни мисля, че офертата, която отправихме, е повече от приемлива.

Няма да надвишим стандартите си, тъй като не искам Барселона да последва начина на управление на тези, които бяха преди нас и които доведоха клуба до разпад.

Вижте как шефът на Ла Лига разочарова каталунците, които "точат зъби" за Роберт Левандовски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички