Шави хвърли светлина около бъдещето на Усман Дембеле, мачът с Виляреал може да му е последен


Шави хвърли светлина около бъдещето на Усман Дембеле, мачът с Виляреал може да му е последен
Снимка: Getty Images

2706 0

Треньорът и легенда на Барселона Шави Ернандес обяви, че предстоящият мач с Виляреал може да е последен за Усман Дембеле с екипа на каталунците.

"Това може да е последната среща на Дембеле с Барселона, както и за други играчи. Въпреки това, Усман все още може да удължи договора с нас. Той е ключов футболист, който много харесвам. Оптимист съм и се надявам, че той ще продължи кариерата си в нашия отбор", заяви наставникът, а думите му бяха цитирани от Фабрицио Романо.

Французинът премина в Барселона през август 2017 г. от Борусия Дортмунд. Офанзивният играч бе определян като една от бъдещите звезди на "Блаугранас", но поради контузии и проблеми с дисциплината не успя да покаже пълния си потенциал на "Камп Ноу". През настоящата кампания отбеляза 2 гола и даде 13 асистенции в 31 мача, а в един момент беше отписан от ръководството на клуба.

След това нещата се обърнаха и доверието към него се увеличи, но той изглежда остава разочарован от случилото се и отказва да преподпише контракта си. Настоящите му отношения с каталунците са до края на юни.

Вижте кой германски гранд следи изявите на играча!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички