"Siu"! 2 гола за 10 минути: Винисиус нокаутира Барселона и отпразнува в стил "Роналдо" (ВИДЕО)


"Siu"! 2 гола за 10 минути: Винисиус нокаутира Барселона и отпразнува в стил "Роналдо" (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

5050 0

Финалът за Суперкупата на Испания, съпоставящ вечните съперници Реал Мадрид и Барселона, започна ударно в полза на "кралете". Само след 10 минути игра тимът от испанската столица имаше преднина от цели 2 попадения.

И двете бяха дело на един от обичайните заподозрени - Винисиус. Бразилският техничар се разписа на два пъти - в 7-ата и 10-тата минута, пращайки в екстаз "бялата" част от стадиона в Рияд. 

При първото положение, от наглед никаква ситуация, Джуд Белингам изведе по великолепен начин крилото зад гърба на противниковата защита. Националът на "селесао" спечели комфортна преднина, преодоля Пеня и откри резултата.

Още: "Puma" предлага най-голямата сума за спонсорство във футбола на Барселона

Това изглежда сериозно обърка сметките на Шави и неговите възпитаници, които идните минути бяха като попарени. Това и помогна на "белия балет" отново да погледне към тяхната врата.

Още: Стожер от Висшата лига иска в Барселона, но Байерн Мюнхен се готви да развали плана

Малко преди да изтекат 10 минути Родриго напредна отдясно. Той нахлу в пеналтерията, пращайки успореден пас към влизащия отляво Винисиус. За сънародника му остана по-лесната задача - да прати коженото "кълбо" в опразнената врата за втори път. Бразилецът отпразнува в стил "Роналдо" с популярното "Siu". 

Кристиано Роналдо може да изгледа Реал Мадрид - Барселона на живо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички