Стожер от Висшата лига иска в Барселона, но Байерн Мюнхен се готви да развали плана


Стожер от Висшата лига иска в Барселона, но Байерн Мюнхен се готви да развали плана
Снимка: Getty Images

1012 0

Големите проблеми на Барселона са добре известни през този сезон. След напускането на Серхио Бускетс в края на миналия сезон, Ориол Ромеу бе гласен за важен заместник, като каталунците не можеха да заделят големи средства за трансфер.

Откакто пристигна обаче, Ромеу има затруднения, което означава, че рядко е играл през последните няколко месеца. Вместо това Френки де Йонг и Илкай Гюндоган бяха използвани в средата на терена, въпреки че намерението на Барселона е да играят и двамата на естествените им позиции.

Барселона изпитва сериозни проблеми в средната линия

Барселона с нова трансферна цел

По този начин е вероятно Барселона да се опита да подпише нов дефанзивен полузащитник през лятото, а един играч, който биха могли да изберат, е Жоао Палиня от Фулъм. Португалският национал "би се радвал" да подпише с каталунския клуб, според Sport, цитирайки спортни и лични причини за желанието му да премине.

Проблемът за Барселона е, че Фулъм ще поиска голяма сума, вероятно около 60 милиона евро. А това може сериозно, Байерн Мюнхен също е много заинтересован от Палиня. Барселона днес се готви за битка с Реал Мадрид, след която да изравни голямо постижение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички