Ситуацията в Реал: С Марсело - 1 победа в 9 мача, с Регилон - 0 загуби в 8 срещи


Ситуацията в Реал: С Марсело - 1 победа в 9 мача, с Регилон - 0 загуби в 8 срещи
Снимка: Getty Images/Guliver

2009 0

Дали килограмите са му вповече, или Кристиано Роналдо му липсва, но защитникът на Реал Мадрид Марсело определено се намира в дупка. Левият бек по никакъв начин не успява да помогне на своя тим, докато е на терена и доста често се оттегля от терена с отборно поражение. Не така стоят нещата обаче с алтернативата му - Серхио Регилон.

Вчера бразилецът взе участие в мача срещу Жирона, загубен с 1:2. Той изигра пълни 90 минути и се прибра в съблекалнята натъжен. С Марсело като титуляр Реал Мадрид е записал 6 загуби в последните си 9 мача в испанското първенство. Другите резултати са 2 равенства и една победа.

МАРСЕЛО: КРИСТИАНО МИ ЛИПСВА, БЕЙЛ ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНАЕ ИСПАНСКИ

Със Серхио Регилон "Кралският клуб" празнува значително по-често. С него Реал е спечелил всичките си 8 мача в Ла Лига, сочи статистиката, водена от "Mister Chip".

Според слуховете треньорът Сантяго Солари бе поставил бразилския национал на скамейката заради излишно тегло. Марсело бе свързван с трансфер в Ювентус, но самият той отрече такава възможност. В класирането "белите" заемат третата позиция, изоставайки с 9 точки от Барселона. Според слуховете Марсело е дал обещание на Солари и ако го изпълни, ще се завърне в титулярния състав. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички