Марсело: Кристиано ми липсва, Бейл все още не знае испански


Марсело: Кристиано ми липсва, Бейл все още не знае испански
Снимка: Guliver/GettyImages

2193 0

Защитникът на Реал Мадрид Марсело разкри кои напуснали бивши съотборници му липсват в Мадрид и направи изненадващо разкритие за крилото на "белите" гарет Бейл. Оказва се, че за 6 години в Испания уелският национал не си е направил труда да научи испански език.

"Бях в много добри отношения с Кристиано, семейството му и приятелката му. Играхме заедно 9 години и е нормално сега да ми е тъжно. Натъжи ме и напускането на Кико Касия (Той премина в Лийдс, бел. ред.), чието шкафче в съблекалнята беше до моето. Всеки ден го питах: "Хей, Кико, как върви?". А сега няма с кой да си приказвам, никой няма да отговори", сподели Марсело, цитиран от "Marca".

СОЛАРИ ВДИГНА МЕРНИКА НА МАРСЕЛО ЗАРАДИ ИЗЛИШНО ТЕГЛО

"От другата ми страна се намира шкафчето на Бейл, но той не говори испански, знае само английски, затова общуваме с помощта на жестове", допълни бразилският национал. Както е известно, Бейл премина в Мадрид от Тотнъм през 2013 година. Марсело е в клуба от 2007 г. Вижте тук кой от асовете си плюс 120 милиона евро предлага Реал на ПСЖ за Неймар. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички