Роналдо към ас на Реал Мадрид: Махай се и ела при мен в Ювентус


Роналдо към ас на Реал Мадрид: Махай се и ела при мен в Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

4422 0

Кристиано Роналдо може и да не понася президента на Реал Мадрид Флорентино Перес заради отношението към него в последните две години, но безспорно остава близък приятел с левия бек и втори капитан на тима Марсело. И, очевидно, португалският ас не спира да настоява бразилецът да напусне "Бернабеу" и да го последва в Торино, преминавайки в редиците на Ювентус.

Според информация на вестник "AS", голмайстор №1 в историята на "белия балет" поддържа постоянна връзка с Марсело и не спира да шепне в ухото му идеята отново да се съберат заедно на терена, но този път в  селекцията на Ювентус, въпреки че Алекс Сандро преподписа с клуба до лятото на 2023 година. Роналдо е убеден, че левият защитник на Реал ще помогне както на Ювентус да вдигне класата, така и на самия Кристиано да се чувства по-добре в Торино.

И, ако такъв трансфер изглеждаше невъзможен в началото на сезона, то в момента Марсело едва-едва се бори за мястото си в титулярния състав на Сантиаго Солари. Бившият играч на Реал започна масово подмладяване на селекцията, като на мястото на бразилеца все по-често като титуляр излиза Серхио Регилон. Младокът игра дори срещу Севиля при успеха с 2:0, докато Марсело е един от играчите в най-слаба моментна форма в европейския шампион.

"Бинаконерите" се опитаха да вземат №12 през лятото, но офертата от 50 милиона евро беше категорично отхвърлена. Кристиано Роналдо обаче продължава да настоява за привличането на своя най-доверен приятел в Мадрид и по всяка вероятност ръководството ще се опита да задоволи тази прищявка на португалеца. Той обаче от своя страна има друг проблем в момента, като Роналдо се призна за виновен по много тежко обвинение (четете подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички