Марсело е дал на обещание на Солари, с което да се завърне сред титулярите


Марсело е дал на обещание на Солари, с което да се завърне сред титулярите
Снимка: Guliver/GettyImages

1372 0

Марсело доскоро бе несменяем титуляр  състава на Реал Мадрид, но в последните месеци това се промени и младият Серхио Регилон зае неговото място.

Като причината затова се смята наднорменото тегло на бразилеца. Според AS обаче преди мача с Барселона за Купата на краля Марсело е имал разговор с наставника. В него Солари обяснил на играча ситуацията и му посочил какво трябва да направи, за да се завърне в стартовите 11 за постоянно.

Наставникът посочил и защо е толкова доволен от Регилон, а именно, защото той перфектно изпълнява изискването му за висока преса. Нещо, което Марсело не може да изпълнява в момента. На "Камп Ноу" бил с три килограма над допустимото за него тегло. Във въпросния разговор защитникът обещал на Солари, че ще свали въпросните килограми, като промени хранителните си навици и че ще работи, за да възстанови най-добрата си физическа форма.

В навечерието на поредния мач на Реал Мадрид в турнира стана ясно, че бившият наставник на тима Зинедин Зидан е фаворит за нов треньор на един от най-добрите английски отбори (подробности тук)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички