Симеоне: Не съм изненадан от интереса на Челси към Облак


Симеоне: Не съм изненадан от интереса на Челси към Облак
Снимка: Getty Images/Gulliver

1309 0

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне вдъхна надежда на тима на Челси за евентуалното привличане на вратаря Ян Облак това лято, след като аржентинецът е притеснен от евентуално напускане на неговия играч. Мениджърът на лондончани Франк Лампард е в търсене на нов страж, след като титулярът между гредите за „сините“ Кепа Арисабалага направи неубедителен сезон.

Челси е готов да предложи 110 милиона паунда за стража на Атлетико Мадрид. Ян Облак е считан за един от най-добрите вратари в света, след като изкара шест сезона с екипа на „дюшекчиите“. Затова Диего Симеоне не е изненадан от офертата на Челси за словенеца, като той се надява, че Облак ще остане на „Уанда Метрополитано“ и след летния трансферен прозорец. „Не ме изненадва офертата. Всяка година най-важните наши играчи са желани от най-добрите отбори в света. Нормално е винаги да желаеш най-добрите. През годините през нашия тим минаха много такива играчи. Някои напуснаха, други останаха. Не съм изненадан, че Челси е харесал Облак, той е ключов футболист за нас. Надявам се, че ще остане в отбора“, заяви Диего Симеоне.

Ян Облак подписа нов договор за 4 години с Атлетико Мадрид миналата пролет, като има освобождаваща клауза от 110 милиона паунда. Очаква се Челси да поиска да включат Кепа Арисабалага в сделката, но от „Уанда Мертополитано“ предпочитат единствено да получат пари за своя играч. А ето какво трябва да направи Челси, за да вземе една от основните си трансферни цели за това лято.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички