Ще стане ясно дали Тони Кроос ще остане в Реал Мадрид през февруари


Ще стане ясно дали Тони Кроос ще остане в Реал Мадрид през февруари
Снимка: Getty Images

1130 0

Легендарният полузащитник на Реал Мадрид - Тони Кроос, ще реши дали ще продължи кариерата си в Кралския клуб през февруари следващата година, твърди авторитетното издание Marca.

Германският халф е в последната година от договора си на "Сантиаго Бернабеу" и има възможност да се оттегли през следващата година. Според източника обаче той може да преподпише за още един сезон с "лос бланкос".

Очаква се, че управата на "белия балет" ще чуе решението на бившия полузащитник на Байерн Мюнхен през февруари, което ще им даде време да направят планове за предстоящата кампания 2023/24. Кроос също така твърди, че не вижда бъдещето си в друг отбор.

Кроос става на 33 през януари, но продължава да бъде важна част от системата на мениджъра Карло Анчелоти. Той отбеляза веднъж и има четири асистенции на сметката си в 18 мача във всички турнири за испанския гранд.

Изглежда обаче, че 14-кратните победители в Шампионска лига на работят за укрепване на халфовата си линия. Талантливите полузащитници Джуд Белингам и Енцо Фернандес са две имена, които се свързват с Реал.

Освен Кроос, другият стожер в средата на терена за "лос бланкос" - Лука Модрич, също е в последната година от своя контракт. Очакванията са, че ако техните договори не бъдат подновени, то мадридчани ще пазаруват халфове през лятото.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Карим Бензема с шокиращо признание пред Флорентино Перес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички