Бензема с шокиращ коментар пред Флорентино Перес за оттеглянето си от Франция


Бензема с шокиращ коментар пред Флорентино Перес за оттеглянето си от Франция
Снимка: Getty Images

2351 0

Една от големите звезди на световния футбол от изминалия сезон - Карим Бензема, обяви оттеглянето си от националния отбор на Франция вчера, а според медиите в Испания това се е случило след разговор с ключова фигура в професионалната му кариера. 

Пропусналият Световното първенство в Катар Бензема е говорил с президента на Реал Мадрид - Флорентино Перес, преди да обяви съдбоносното си решение, твърди испанският вестник "Спорт".

Френският нападател позвънил на Перес след завръщането си в Мадрид и босът на Реал бил един от първите хора, които научили за намеренията на футболиста.

В Испания добавят, че Бензема дори подчертал привързаността си към Реал Мадрид, след като е заявил на футболния бос, че ще го боли много повече в деня, когато напуска "белия балет", а не Франция.

35-годишното острие има договор с испанския гранд до 2024-а, когато ще бъде на 37, но Перес му е обещал подкрепата си, въпреки политиката на клуба да предлага на ветераните само едногодишни контракти.

Още в изминалите дни испанските медии спекулираха, че Бензема няма да се завърне в игра, докато начело е Дидие Дешан, но той реши да се оттегли завинаги. 

Вижте повече за оттеглянето на Карим Бензема от националния отбор на Франция!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички