Две легенди на Реал Мадрид са сред кандидатите за наследници на Карло Анчелоти


Две легенди на Реал Мадрид са сред кандидатите за наследници на Карло Анчелоти
Снимка: Getty Images/Guliver

1242 0

В Испания продължава да се спекулира бъдещето на Карло Анчелоти като наставник на Реал Мадрид. От испанския гранд дори са набелязали две свои легенди, които да го наследят при евентуална раздяла, твърди изданието "Marca".

Според информацията, ако Анчелоти си тръгне след края на неговия контракт, който изтича през юни 2024 година, то Реал ще се опита да привлече или Раул, или Алваро Арбелоа като наследник на италианския специалист.

Раул и Арбелоа са имена, които са оставили много на "лос бланкос", а според "Marca" феновете ще са въодушевени да ги видят начело на Кралския клуб.

Раул ръководи Реал Мадрид Кастия, а Алваро Арбелоа работи като наставник в юношеските формации на клуба. Като и двамата впечатляват с работата си Флорентино Перес.

Наскоро се появи информация, че Анчелоти може да наследи Тите като наставник на националния отбор на Бразилия и това ще освободи неговия пост и именно поради тази причина на "Бернабеу" са се заели да мислят за близкото бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички