Ще привлича ли Барселона заместник на Гави? В Испания с разнопосочна информация


Ще привлича ли Барселона заместник на Гави? В Испания с разнопосочна информация
Снимка: Getty Images

1592 0

Разнопосочни информации се появиха в испанските медии по повод факта, че Барселона загуби Гави за между 7 и 9 месеца. Полузащитникът скъса кръстни връзки на коляното по време на мача на Испания срещу Грузия по пътя към Евро 2024.

Според каталунския "Спорт" клубът иска да си върне Тиаго Алкантара от Ливърпул през зимата, за да замени 19-годишната звезда в средата на терена.

Юношата на "блаугранас" има договор с английския клуб до лятото на 2024 г. и според изданието от "Анфийлд" няма да са против раздялата с испанеца. Тиаго още не е играл за мърсисайдци през настоящия сезон.

Според вестник "Marca" пък шампионът на Испания няма да привлича заместник на испанския национал. Сред причините за това са липсата на финанси за нов трансфер, както и юношата Фермин Лопес.

На "Камп ноу" не искат да спират прогреса на 20-годишния футболист и смятат, че той може да стане достоен заместник на своя приятел Гави. В клуба смятат, че имат достатъчно полузащитници, за да завършат сезона. Освен това Серхи Роберто, Жоао Кансело и Андреас Кристенсен също могат да играят в центъра. А в Барселона са бесни на Испания и Луис де ла Фуенте заради Гави. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички